top of page
IMG_2546_edited.jpg
8D9D2A56-6DB5-4157-AB6F-ED63E2A0FC79_edited.png
D1800D7D-29F4-469C-B1D5-063704DB6308_edited.jpg

TRUSTBEES naturlige ingredienser

TRUSTBEES er svært engasjert i alt som dreie seg om det biologiske, organiske og det økologiske.
Alle ingrediensene vi bruker i produktene våre bidrar til virkningen av den totale sammensetningen. Utvalget og fremstillingen av råstoffer samt sammensetningen av de enkelte ingrediensene til et ferdig TRUSTBEES produkt er veloverveid. I tillegg følger vi de høyeste standarder for kvalitet.
TRUSTBEES sine produkter er basert på bivoks og honning fra egne bikuber og inneholder ingen skadelige, kjemiske tilsettinger, og egner seg derfor også svært godt for allergikere og problemhud. Så naturlig er det, at fargene på produktene gjerne varierer litt etter når på året råstoffene er høstet inn.

natur_edited.jpg
banner-image-1140x900_edited.jpg

Aktive ingredienser for kropp, sjel og sinn

Det er ikke bare på grunn av sin dyrebare aroma, og heller ikke bare fordi den oppfyller alle trendene med organiske ingredienser at TRUSTBEES har valgt bivoks og honning som en naturlig aktive ingredienser. Det er fordi vi vet at bier lager pollen fra trær og blomster, dyrebare elementer for kosmetikk som kongelig gelé, propolis og pollen, rik på vitaminer, mineraler, sukker og andre viktige næringsstoffer. Vi bruker utvalgte plante-baserte økologiske eteriske oljer som har sine sammenfallende egenskaper og virkeområder.

Ferskvare

Vi henter ut honningen og bearbeider den i TRUSTBEES sitt huset i Oslo. Alt vi gjør er organisk og økologisk. Vi bruker ingen syntetiske fargestoffer. Vi bruker rå, uprosessert honning. Derfor er alt vi produserer ferskvare.

TRUSTBEES ingredienser - duften av natur

BIVOKS

- helt naturlig og ren

Bivoks er et kraftig biologisk aktivt stoff med fenomenale egenskaper. Bivoks er et stoff som er tildelt av bier gjennom spesielle kjertler og brukes som byggemateriale for bygging av honningkammer og lagrer samlet floral nektar. 
Bivoks inneholder ca 300 biologiske forbindelser som omfatter syrer, alkoholer, etere og provitaminer.  Sammensetningen av voksen bestemmes av lokaliteten og betingelsene der biene lever. Fargen hans kan variere fra lysegul til en mettet oransje. 
Bivoks har en mykning, næringsrik og antiinflammatorisk effekt. Produkter basert på bivoks gjenoppretter effektivt hudhelsen, forbedrer sirkulasjonen og regenerering, bidrar til den raske helbredelsen av skade på sår, irritasjoner, brannsår.

beeswax-grated_1200x1200_edited.jpg
maska-dlya-lica-s-medom-46.jpg

HONNING FRA NYDALEN

- naturlig aktiv ingrediens

Honningekstrakt kommer direkte fra TRUSTBEES sine bikuber. Den fuktighetsgivende kraften kommer i stor grad fra det naturlige blomstervannet den inneholder. Den inneholder også mange mineraler og vitaminer som er viktige for huden vår. 
Honning har antibakterielle, antifungale og antivirale egenskaper. Dens regelmessige bruk beroliger sår halsen, øker vitaliteten og fyller kroppen med styrke. Honning forekommer lider av syreforstyrret mage og hyppige sykdomsproblemer. Den er også fin til å eliminere mikrobielle infeksjoner ved ulike sår og riper. 
Honning inneholder en stor mengde vitaminer som har en gunstig effekt på huden. Disse er vitaminer fra gruppe B og C, som har beskyttende, mykgjørende, fuktighetsgivende og anti-inflammatoriske effekter, som bidrar til å bevare skjønnheten og helsen til huden.

JOJOBAOLJE

- fuktighetsgivende og næringsgivende 

Jojobaolje er en flytende voks, kaldpresset av økologiske jojobanøtter. Jojobaolje er en halvfet olje som absorberes middels hurtig av huden. Oljen består primært av stabile umettede omega- 9 fettsyrer, og er derfor meget holdbar. En annen egenskap ved jojobaolje er at den inneholder naturlig solbeskyttelse, den er også talgregulerende. Velegnet til sensitiv og normal-tørr hud samt til beskyttelse av hår i forskjellige hårpleieprodukter. Anvend jojobaoljen i krem, lotion,salve, kropps- og hårolje som del av fettfasen. Hjelper på akne, psoriasis, solbrenthet og sprukken hud

jojoba+oil+image.png
kamille.jpg

KAMILLE

- beroligende

Kamille har ledsaget menneskene i mange tusen år. Kamille er en utrolig allsidig olje som kan brukes til det meste.
Den er god mot hodepine, og er betennelsedempende, antiallergisk, krampeløsende, smertelindrende og angstdempende. Den er brukt på all verdens hudlidelser: akne, eksem, utslett, brannskader, blemmer, sår, styrker håret.
Den har også positiv virkningpå tannverk, magesmerter som kvalme og kramper. Er veldig fin soveolje for både små og store.

KOKOSOLJE

- fuktighetsgivende og næringsgivende 

Kokosolje har blitt kalt ”helsens gull”. Den har en høy næringsverdi og inneholder både vitaminer og mineraler, i tillegg til antioksidanter og fettsyrer. Kokosolje er blitt kjent som et mirakelprodukt, som kan brukes til alt. Ikke bare kan det brukes til å lage god mat, men det kan også brukes til å gi fuktighet til hud, hår og negler – samt mange andre bruksområder.

kokosfett-kokosolja-bra-nyttigt-1920x1080.jpg
Lavendel.png

LAVENDEL

- beroligende og harmoniserende

Lavendel virker krampeløsende, muskelavslappende, slimløsende, antibakteriell, antiviral, soppdrepende, betennelsesdempende, sårlegende, hudpleiende, og har god virkning mot blærebetennelse, samt mot migrene. Den er en balanserende, harmoniserende og søvnfremmende olje. 
Lavendel er en utrolig allsidig olje og er fin å bruke mot psykiske problemer, også ved fysisk utmattelse. 
Lavendel er en god alt-mulig-olje og trygg for barn. Den virker godt på spente muskler.

PEPPERMYNTE

- stimulerende og styrkende

Peppermynte er en urt som har blitt mye brukt - både i mat, i vin og som medisin. Den er spesielt kjent for sine fordpyelsesfremmende egenskaper og for å skape frisk pust.
Peppermynte virker stimulerende, sirkulasjonsfremmende, smertelindrende, antibakteriell, antiviral, antiallergisk, betennelsesdempende og styrkende. Den hjelper mot tarmgass, matforgiftning, feber, solbrenthet, hodepine, hoste, astma, forkjølelse, influensa og magekramper.
Peppermynte fremmer selvtillit, og den stimulerer sansene og kreaitviteten.

peppermynte.jpg
ring.jpg

RINGBLOMST

- fuktighetsgivende og beroligende

Ringblomst er en av de mest kjente hudoljene og sies å ha en god virkning på kroniske sår som liggesår og bensår; virker beroligende på insektstikk og sår rød hud spesielt hos barn (bleieutslett). Oljen innehar stoffer som er betennelsesdempende, bakteriehemmende, virushemmende, desinfiserende og sopphemmende. Fin, sårhelende olje ved bl.a. neglrotbetennelse og fotsopp.

Den anvendes også på solbrent hud, og frostskader, og skal være spesielt god på tørr eksem og psoriasis. Kan brukes på arr etter acne. Ringblomstolje på en bomullsdott i øret over natten, kan dempe smerten ved øreverk. Ringblomstoljen er bra for alle - både store og små!


Holdbarhet 1-2 år. Oppbevares kjølig.

ROSE

- beroligende og helbredende

Roseolje virker bakteriedrepende, antiviralt, afrodisiatisk, beroligende, sirkulasjonsfremmende, krampeløsende, og den styrker og regulerer musklene. Den er også apetittregulerende og nyttig mot stressrelaterte fordøyelsesplager. Rose motvirker dessuten sterilitet og uregelmessig menstruasjon, og styrker og renser forplantningsorganene. Det er en svært nyttig olje mot tørr og sensitiv hud. Rose er også helbredende for hjertet og såre følelser, og en fin olje å bruke for å bearbeide sorg. Den styrker, balanserer og hjelper mot stress og søvnløshet.

rose.jpg
rød.jpg

RØD GRAPEFRUKT

- oppløftende og stimulerende 

Rød grapefruktolje er oppløftende, rensende og stimulerende, effektiv i behandlingen av appelsinhud, da den virker stimulerende på lymfesystemet og dermed også avgiftene. Oljen av grapefrukt deler mange av de samme antiseptiske og antivirale egenskapene som andre sitrusoljer, og brukes mot forkjølelser. Grapefruktskall er for sine styrkende egenskaper for lever og galle.

SHEASMØR

- beskytende, lindrende og fuktighetsgivende 

Sheasmør er  brukt mot tørr hud, hard og ru hud, eksem, utslett, kløe, rynker, strekkmerker, solbrenthet, kløe fra innsektbitt og brennenesle, ømme muskler og som massasjeolje og babykrem. 
Sheasmør er rikt på vitamin A, E og F. 
Sheanøttene blir høstet for hånd og blir behandlet i en kjemikaliefri filtreringsprosess.

newwhite_494x494.jpg
vanillia-oils.jpg

VANILJE

- avslappende og beroligende

Vanilje er en av de mest kjente duftene. Den eterisk oljen har en rik, søt, balansert og varm vaniljeduft og brukes ofte i sensuelle blandinger. Den kan bidra til å redusere nervøs spenning, uro og fremme avslapning før søvn.

VITAMIN E Olje

- nærende og beroligende

Vitamin E Olje er meget nærende, reparerer skadet hud og tilfører mye fuktighet. Vitamin E Olje bidrar til å bekjempe celleskader ved å nøytralisere frie radikaler og jevner ut fine linjer og rynker. Vitamin E Olje kan også brukes til å gi fuktighet til strekkmerker og fremme fornyelse av huden. Oljen virker også beroligende for grov, tørr, sprukken og solskadet hud.

vitamin-E.png
bottom of page